Bericht versturen
Thuis

Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited

Bedrijfsprofiel

WIJ BEGINNEN VERVAARDIGING EN DE UITVOERlithiumbatterijen SINDS 2010
Beperkt de Energieco. van Shenzhengreflow. vroeger genoemd geworden Verbazende Beperkte Energie, werd gevestigd in 2010, die in R&D, de productie, en de diensten van de groene energieindustrie - de ionenbatterij van LiFePo4 en van het Lithium in dienst neemt. welke vooral de producten van uitstekende kwaliteit en eminente klantenservice met meer dan 10 jaar de vervaardiging en de uitvoerervaringen van de lithiumbatterij betekent.


PRODUCTEN GAMMA EN TOEPASSINGEN
Wij onderzoek en ontwikkelingslithiumion en LiFePo4-Batterijen voor het systeem van de zonne-energieopslag, en hebben productregelen: de muur zet 5Kwh/10Kwh-accu, het kabinet van de rek10kwh/20Kwh/50Kwh/80Kwh accu, 500W, 1000W, 2000W, de draagbare krachtcentrale van 3000W op, en de diepe batterij van het cycluslithium vervangt lood zure batterij.

 

En wij kunnen OEM ODM de batterijpak van het opbrengslithium voor elektrische voertuigen, golfkar, rv, Boot, Vrachtwagen volgens de eis van de klant. En de ontwerpoplossingen met passen BMS aan.

 

Tegelijkertijd, want wij goede samenwerking met de batterijcelvervaardiging in China hebben, kunnen wij CATL, CALB, VOORAVOND, LiSheng, de prismatische cel van REPT LiFePo4, en BAK, VOORAVOND, DLG lithium cilindrische cel voor klanten leveren die het pak van de assemblagebatterij.

GESTEUND DOOR GOEDGETRAIND EN BEKWAAM TEAM

Wij hebben R&D-afdeling, Productieafdeling, Marktafdeling, hebben meer dan 1/3 R&D-ingenieur en verkooppersoon van Verbazende Energie meer dan 5 jaar ervarings in de industrie van de Lithiumbatterij. Wij kunnen professionele oplossing en suggestie voor verschillende toepassingen leveren. Zorg batterijveiligheid, hoog rendement en nut voor uw programma's ervoor. Tot dusver, hebben wij goede behulpzame relaties met klanten van meer dan 50 landen die gevestigd, die zich op de bouw verheugen en een prachtige toekomst met u bezitten!

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

  In Augest, 2010. De verbazende Beperkte Energie heeft in Shenzhen, China gevestigd. begin zijn zaken van de Lithiumbatterij, leverings duidelijke energie aan de wereld.

  In 2011, kreeg ons Ebike-product van de batterijreeks Ce, RoHS en FCC het certificaat, kan in de markten van Europa krijgen en van Verenigde Staten.

  In 2013, krijgen onze reeksen van de ebikebatterij grote vooruitgang in markt van Europa en van de V.S., de bereikte 20 miljoen rmbverkoop dit jaar.

  In 2015, verwijd onze productregel aan batterij voor zonne-energie, golfkar, rv-auto, en bouw eerste productielijn.

 

  In 2017, de Technologieco. van Opstellings hulpdongguan LongKui, Ltd om samenwerking met fabriek door greepaandeel diep te vestigen.

  In 2018, vestigde onze productielijn voor 12v, 24v, de zonnelifepo4 batterij van 48v om aan de globale behoeften van zonne-energieopslag growthly te voldoen.

  In 2020, bereik samenwerking op lange termijn met CATL en CALB-de fabriek, kan hun LiFePo4 en Lithiumbatterijcel aan de markt leveren.

  In 2021, werkt de Verbazende Energie zijn officiële website aan www.lifepo4storagebattery.com bij om meer markt op het deel van de Opslagenergie te openen.

Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited
Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited
Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Exporteur

Aantal werknemers : 60~80

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited Certificaten China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited Certificaten China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited Certificaten China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited Certificaten