Bericht versturen
Thuis Nieuws

De CATL zelf-gebouwde het laden post veel meer dan Tesla jaagt post aan

Certificaat
China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited certificaten
China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
De orde kwam vandaag aan - Yay! De de aardige batterijen en hardware aare en de voltages zijn dichter dan anderen wij van verschillende verkopers hebben gekocht. Dank u voor al uw hulp en wij zullen uitsluitend uw bedrijf aangezien wij opstelling onze catalogus gebruiken.

—— Stanley - de cel van de V.S. CATL 271Ah

Everythink gaat fijn! en ben van plan om tot meer 8 reeksen van de batterijkabinet van 51.2V opdracht te geven 1000Ah 50Kwh.

—— Johnson Solomon - de batterijkabinet van de V.S. 51.2V 1000Ah

Ik controleerde voltages en interne weerstand en zij passen op voor allen tussen 3,295 en 3,297, slechts 2 mV tussen hen, en IRL was tussen 0,18 en 0,23, of 0,05 mOhm tussen hen. Zeer goed, en dank voor raad.

—— De cel van Mike - van Australië CATL 302Ah

De ontvangen module van 48V 100Ah geen schade, ik vier modules opent, zette hen aan, en verifyed voltage, hebben de cellen in modules hetzelfde voltage. Dit is goed om te zien dat de cellen hetzelfde voltage tijdens 3 maanden keeped.

—— Moussa - de module van Zuid-Afrika 48V 100Ah LiFePo4

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De CATL zelf-gebouwde het laden post veel meer dan Tesla jaagt post aan
Laatste bedrijfsnieuws over De CATL zelf-gebouwde het laden post veel meer dan Tesla jaagt post aan

Onlangs, het laden zijn de posten opgenomen in de „nieuwe infrastructuur“ door de staat, en 5G-de infrastructuur, UHV-het machtsnet, de interlokale hoge snelheidsspoorweg en de interlokale spoordoorgang, grote datacentra, kunstmatige intelligentie, industrieel Internet zij aan zij, zijn de nadruk van nationale infrastructuurbouw geworden. Thans, stapelt de batterij reuzecatl homeopathische besnoeiing zich in het gebied van het laden van stapels, de introductie van het systeem van de energieopslag, energiebeheersysteem, het snelle laden van gelijkstroom in één van de multifunctionele het laden post op.

 

De te bewandelen weg in CATL

Van de het laden post van New Energy, kunnen wij een glimp van de toekomstige weg van CATL ook worden. De automobiel-aangedreven batterijen zijn de stichting en de cellen van CATL, maar CATL zal zich niet tot de rol van „batterijleverancier“ beperken en in de energie en machtsindustrieën wijder geïmpliceerd.

De energieopslag is de directste manier voor betrokken te worden batterijbedrijven bij de energieindustrie, heeft Tesla Powerwall, heeft BYD energieopslag, en CATL is geen uitzondering. Zich baseert op sterke onderzoek en ontwikkelingssterkte, hoog aandeel van onderzoek en ontwikkelingsinvestering, is CATL geëngageerd aan de ontwikkeling van, hoog-veiligheid met lange levensuur, goedkope, de opslagsysteem van de hoog rendementenergie, zijn de producten met succes toegepast op machtsgeneratie, distributie, elektriciteit en intelligente micro-netwerken en andere gebieden. Batterij de met lange levensuur van CATL, het de cyclusleven van het batterijmonomeer van zelfs 12.000 keer, is met succes toegepast in Jinjiang 100 MWh de krachtcentrale van de energieopslag, zeer verbeterend de volledige voordelen van de het levenscyclus van energieopslag.

 

Bartijd : 2021-05-06 16:18:20 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Eva Pang

Tel.: +86 15019263855

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)