Bericht versturen
Thuis Nieuws

Van Tesla „Miljoen“ van de nieuwe de batterijmijlen werken met CATL

Certificaat
China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited certificaten
China Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited certificaten
Klantenoverzichten
De orde kwam vandaag aan - Yay! De de aardige batterijen en hardware aare en de voltages zijn dichter dan anderen wij van verschillende verkopers hebben gekocht. Dank u voor al uw hulp en wij zullen uitsluitend uw bedrijf aangezien wij opstelling onze catalogus gebruiken.

—— Stanley - de cel van de V.S. CATL 271Ah

Everythink gaat fijn! en ben van plan om tot meer 8 reeksen van de batterijkabinet van 51.2V opdracht te geven 1000Ah 50Kwh.

—— Johnson Solomon - de batterijkabinet van de V.S. 51.2V 1000Ah

Ik controleerde voltages en interne weerstand en zij passen op voor allen tussen 3,295 en 3,297, slechts 2 mV tussen hen, en IRL was tussen 0,18 en 0,23, of 0,05 mOhm tussen hen. Zeer goed, en dank voor raad.

—— De cel van Mike - van Australië CATL 302Ah

De ontvangen module van 48V 100Ah geen schade, ik vier modules opent, zette hen aan, en verifyed voltage, hebben de cellen in modules hetzelfde voltage. Dit is goed om te zien dat de cellen hetzelfde voltage tijdens 3 maanden keeped.

—— Moussa - de module van Zuid-Afrika 48V 100Ah LiFePo4

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Van Tesla „Miljoen“ van de nieuwe de batterijmijlen werken met CATL
Laatste bedrijfsnieuws over Van Tesla „Miljoen“ van de nieuwe de batterijmijlen werken met CATL

Op 15 Mei rapporteerde Reuters dat van Tesla „Miljoen Mijlen“ de nieuwe batterij eerst zullen gebouwd=werden= in samenwerking met CATL en in China worden gelanceerd. Het vennootschap zou op de Batterijdag van Tesla moeten worden aangekondigd.
De vroegere rapporten stelden voor dat Tesla een nieuwe elektrodentechnologie, de monocrystalline nikkel-kobalt aluminiumelektrode had uitgevonden, die zou toestaan elektrische voertuigen om een volledige het levenswaaier van 1 miljoen mijlen (1,6 miljoen kilometers) te hebben en batterijkosten te drukken die onder $100/KWh, de elektrische auto's van Tesla goedkoper maken dan brandstofvoertuigen.
De elektrodentechnologie kan niet van het werk van Canadese batterijspecialist Jeff Dane en Maxwell worden gescheiden, dat Tesla verwierf. Het nieuwe proces dat zij kon nikkel-kobalt-mangaan tromanganese (NMC) hebben uitgevonden elektroden en nieuwe elektrolyten produceren, die de batterij geven het cyclusleven van meer dan 4.000 keer op dit ogenblik laadt en lost, van de de batterijcyclus van Tesla het levensstijging aan meer dan drie maakt.

Bartijd : 2021-05-06 15:02:09 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen GreFlow Energy Co., Limited

Contactpersoon: Ms. Eva Pang

Tel.: +86 15019263855

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)